Deloitte u potragu za kupcima 16,3% Petrola

Bez autora
Oct 17 2011

Deloitte, financijski savjetnik u prodaji 16,3-postotnog udjela u Petrolu u vlasništvu Istrabenza, uskoro će početi prikupljati ponude za paket Petrolovih dionica vrijedan više od 50 milijuna eura. Deloitte će ovog tjedna odlučiti hoće li objaviti javni natječaj ili poslati ponude određenim fondovima, bankama i strateškim investitorima. Za Istrabenzov udio u Petrolu navodno već postoji interes nekolicine financijskih ulagatelja i stratega. Zbog nepovoljne situacije na tržištu kapitala postoji mogućnost da se prodaja ni ne realizira budući da Istrabenzu, nakon uspješne prodaje Droge Kolinske, Istrabenza Gorenje i Instalacija, više nije toliko važna.

Deloitte u potragu za kupcima 16,3% PetrolaDeloitte, financijski savjetnik u prodaji 16,3-postotnog udjela u Petrolu u vlasništvu Istrabenza, uskoro će početi prikupljati ponude za paket Petrolovih dionica vrijedan više od 50 milijuna eura.

Deloitte će ovog tjedna odlučiti hoće li objaviti javni natječaj ili poslati ponude određenim fondovima, bankama i strateškim investitorima. Za Istrabenzov udio u Petrolu navodno već postoji interes nekolicine financijskih ulagatelja i stratega.

Kako ocjenjuju upućeni, zbog nepovoljne situacije na tržištu kapitala postoji mogućnost da se prodaja ni ne realizira budući da Istrabenzu, nakon uspješne prodaje Droge Kolinske, Istrabenza Gorenje i Instalacija, više nije toliko važna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik